Ons uniek Food Contact Material, kortweg FCM expertenpanel biedt antwoord op uw verpakkingsgerelateerde sensorische vragen:

Is er een afwijkende smaak/geur waarneembaar?
Kan ik overschakelen op een alternatieve verpakking zonder merkbare verschillen in het verpakte product?
Is een eventueel waarneembaar verschil aanvaardbaar voor de consument?
Zijn de barrière eigenschappen van de verpakking voldoende?
Kan ik de sensorische houdbaarheid verlengen met een andere verpakking?
Voor welke producten kan mijn verpakking wel / niet gebruikt worden?
Welke drukinkt op de verpakking is best geschikt om het verpakte product niet te beïnvloeden?

! Wij leveren een wetenschappelijk onderbouwd SENSORISCH CERTIFICAAT ter ondersteuning van uw verklaring van overeenstemming volgens de Europese wetgeving

Tools: methodes conform de Robinsontest en de normen EN 1230, DIN 10955, ISO 13302, ISO 8589, ISO 8586; verschiltesten : scoring test - triangeltest - rangorde test - gepaarde vergelijkingstest - meervoudige vergelijkingstest - Difference from Reference test