V–G Sensory

Bedrijven site Login Panelleden

Inschrijven voor smaaktesten

Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe kandidaten voor onze Belgische acceptatietesten in Deinze en Gembloux. Bepaal mee wat er in de winkelrekken komt en schrijf je ook in als kandidaat proever. Lees hieronder alle nodige info.

Waar ?

Producttesten gaan door in onze testlabo's te Deinze (voor de Vlamingen) en Gembloux (voor de Walen). Ook producten voor inhome testen worden in deze testlabo's afgehaald.

Wie kan deelnemen ?

Iedereen die zich tijdens weekdagen nu en dan een half uurtje kan vrijmaken.
Hoewel de meeste testen met 18-plussers worden uitgevoerd, hebben we ook wel eens juist (jonge) kinderen nodig. Schrijf dus gerust ook je kind(eren) in.

Wanneer ?

Alle testen gaan door op weekdagen, voornamelijk tijdens de kantooruren maar soms worden ook avondsessies georganiseerd. Op het inschrijvingsformulier kan u aangeven wanneer u beschikbaar bent.

Wij proberen alle kandidaten aan bod te laten komen. Wees dus niet verrast als er wel eens meerdere maanden tussen 2 uitnodigingen zitten. Wij zijn u niet vergeten !

Hoe gaan wij te werk?

Op basis van gegevens uit uw inschrijvingsformulier bellen we u op als u voor een test in aanmerking komt. Indien het te testen producttype u aanspreekt en u beschikbaar bent op één van de voorgestelde dagen en uren, dan maken we hiervoor een afspraak. Lukt het die keer niet, dan bellen we u later voor een andere test wel eens terug.

Een viertal keer per jaar vragen wij bijkomende informatie op voor testen gepland in de komende maanden. Hiermee kunnen we u beter voor de geschikte testen uitnodigen.

Een sessie duurt gemiddeld een half uurtje tot maximaal een uur. U beoordeelt meerdere producten in een speciaal proefhokje zodat wij uw eigen, onbeïnvloede mening kennen.

Vergoeding

Per deelname of productafhaling ontvangt u een vergoeding van 7 tot 15 Euro.

Ook geïnteresseerd ?

Woont u in Vlaanderen en kan u nu en dan naar onze testlocatie in Deinze komen, vul dan de inschrijvingsfiche in om u als kandidaat proever op te geven. Ook uw kennissen en familie kunnen zich inschrijven.
Wij nemen u op in ons panelbestand en nodigen u uit op de dag en het uur dat het voor u best past.