Waar ?

De producttesten gaan door in onze testlabo's te Deinze (voor de Vlamingen) en Gembloux (voor de Walen). Ook producten voor inhome testen worden gewoonlijk in deze testlabo's afgehaald. Lukt het je niet om tot daar te komen, dan kan je je ook enkel inschrijven voor onze online enquêtes.

Wie kan deelnemen ?

Iedereen die zich tijdens weekdagen nu en dan een (half) uurtje kan vrijmaken.
Hoewel voor de meeste testen 18-plussers worden gevraagd, hebben we ook wel eens (jonge) kinderen nodig. Schrijf dus gerust ook je kind(eren) in.

Wanneer ?

De producttesten en afhalingen gaan door op weekdagen, voornamelijk tijdens de kantooruren maar soms worden ook avondsessies georganiseerd. Op het inschrijvingsformulier kan u aangeven wanneer u beschikbaar bent.

Wij proberen alle kandidaten aan bod te laten komen. Wees dus niet verrast als er wel eens meerdere maanden tussen 2 uitnodigingen zitten. Wij zijn u niet vergeten!

Hoe gaan we te werk ?

Met de gegevens uit uw inschrijvingsformulier selecteren we voor elke test de gezochte testpersonen. Komt u hiervoor in aanmerking, dan mailen we u een vrijblijvende uitnodiging met de dagen en de uren waarop de test doorgaat. Indien het te testen producttype u aanspreekt en u bent beschikbaar op één van de voorgestelde test momenten, dan kan u hiervoor online een afspraak maken.

Nu en dan vragen wij per mail bijkomende informatie op voor mogelijke testen in de daaropvolgende maanden. Hiermee kunnen we u beter voor de geschikte testen uitnodigen. Hoe meer informatie we van u doorkrijgen, hoe groter de kans dat we u kunnen uitnodigen.

Een testsessie duurt gemiddeld een half uurtje tot maximaal een uur. U beoordeelt meerdere producten in een individueel proefhokje zodat wij uw eigen, onbeïnvloede mening kennen. Er kunnen 12 tot 14 personen tegelijk aan een sessie deelnemen.

Ook geïnteresseerd ?

Vul dan de inschrijvingsfiche in om in ons panelbestand opgenomen te worden. U ontvangt van ons een login en paswoord waarmee u toegang krijgt tot uw eigen panellid pagina. Hierop kan u zelf uw gegevens beheren, uw afspraken consulteren, annuleren of wijzigen. U kan zich ook op elk moment terug uitschrijven.